lody-galkowe.pnglody-z-automatu.pngjogurt-mrozony.pngnapoje-mrozone.png

cukiernictwo.pngwafle-opakowania.pngkawa-bar.pngakcesoria.png

Komponenty dla lodów włoskich i świderków - Sempre

logo_sempre.png

Inna filozofia...

Naszym klientom proponujemy coś innego niż inne firmy. Jeżeli szukasz najwyższej jakości oraz wyjątkowego smaku to zapomnij o gotowych lodach w proszku.

Indywidualne receptury...

Chcesz się wyróżnić? Produkować coś innego niż konkurencja? Jeśli tak, to pomożemy Ci opracować własną, indywidualną recepturę. Smak, który stworzymy pozwoli, aby klienci dobrze Cię zapamiętali i stali się stałymi bywalcami Twojej lodziarni.

Naturalne składniki...

Obecnie społeczeństwo zrywa z niezdrowymi i "przekolorowanymi" pruduktami. Konsumenci chcą wiedzieć co jedzą i chcą, aby było to zdrowe. Pokażemy Ci jak produkować lody owocowe na bazie świeżych owoców, jak słodzić lody miodem lub syropem z agawy, jak produkuje się lody waniliowe z prawdziwych lasek wanilii. Opracujemy doskonały smak bez dodatku sztucznych aromatów.

Przygotujemy dla Ciebie recepturę na:

- naturalne sorbety świderkowe ze świeżych owoców 
- naturalne, puszyste sorbety ze świeżych owoców (lody soft)
- mleczne lody włoskie oraz świderki

Jak to się robi?

Twoja receptura prawdopodobnie będzie składała się z 5 składników. Cała trudność polega na dokładnym zważeniu oraz wymieszaniu składników. Tylko tyle! 

"Gotowce" w proszku...

Jeżeli mimo wszystko wybierasz drogę na skróty i chcesz produkować lody z proszku, też możemy Ci pomóc. W naszej ofercie posiadamy proszki do lodów z automatu włoskich oraz polskich producentów. Skontaktuj się z nami, prześlemy Ci katalog.

Po dokładną i aktualną listę oferowanych produktów zapraszamy na nasz sklep internetowy:

logo_cukieteria_online.png


Comprital

comprital.png

W portfolio produktów firmy Comprital znajdują się: Giubileo Experience, Mistrzowska czekolada Knam, Bazy mleczne, Bazy owocowe, Integratory, Bazy do lodów niskokalorycznych, Speedy - lody bez pasteryzacji, Mrożony jogurt, Produkty do granitorów i blenderów, Lody soft (lody włoskie)

https://comprital.pl/


Dylex

Firma DYLEX powstała w 1990 r. Założycielem firmy jest Zbigniew Ledwa. Siedziba zakładu jest w Stargardzie przy ul. Gdyńskiej 28 B. Na początku działalności produkowane były dwa rodzaje koncentratów lodów w proszku - Lody Luksusowe oraz Lody Standard. Nieustanne doskonalenie jakości naszych produktów i wychodząc na przeciw oczekiwaniom Klienta asortyment koncentratów sukcesywnie się powiększał. W chwili obecnej produkowanych jest 5 rodzajów koncentratów lodów w proszku w szerokiej gamie smakowej (w zależności od wymagań klienta oraz posiadanych automatów lodowych ), polew zastygających w szerokiej gamie kolorystycznej i smakowej oraz gofrów biszkoptowych.

https://www.dylex.com.pl/


Ako

ako.png

Misją AKO jest zapewnienie wszystkim Klientom dostępu do jak najszerszej oferty produktów, opartych na naszych autorskich recepturach, dla branży piekarniczej, cukierniczej, lodziarskiej oraz gastronomicznej. Jako producent posiadający nowoczesny park maszynowy, odpowiednie normy oraz systemy zarządzania, a przede wszystkim fachowy zespół zaufanych ludzi, jesteśmy w stanie sprostać najwyższym wymaganiom naszych Klientów, poszukujących inspiracji, najlepszych rozwiązań oraz nowości, które przynoszą im wymierne korzyści.

http://www.ako.com.pl/o-firmie


Farmer

logo-g.png

Rozpoczęli działalność w 1991 roku, zajmowali się wyłącznie skupem surowego mleka i jego odsprzedażą do dalszego przerobu. W 1993 roku, w mleczarni w Jabłonowie Pomorskim, uruchomili produkcję wspomnianego Twarożku farmerskiego. Jedynego takiego, bo produkowanego według własnej technologii. Warunki higieniczne naszego zakładu i jakość skupowanego mleka znacznie wyprzedzały ówczesne standardy. Dzięki temu zyskaliśmy zaufanie naszych klientów i partnerów biznesowych.

Ich oferta obejmuje szeroką gamę wyrobów: od świeżych produktów fermentowanych, poprzez twarogi, po produkty UHT i mleczne kremy toffi.