Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

 
brownie.png

  

 

Zapraszamy na indywidualne oraz grupowe

szkolenia z zakresu

cukiernictwa oraz czekoladziarstwa.




Szkolenia prowadzone są przez doświadczonych technologów: 
- Wiesława Kucia 
- Marcina Paździora (Profesjonalne szkolenia Świat Czekolady)
- Sławomira Jakubowskiego (Unifine / Dawn)
-Joanna Olszewska-Sempre Group

 

 

 

 

 

Zakres szkoleń:

- Produkcja pralin formowanych, krojonych i trufli czekoladowych,
- Aranżacja deserów, proste rozwiązania w organizacji bankietów,
- Czekolada na gorąco,
- Produkcja tortów i ciast,
- Techniki pracy z czekoladą
- Techniki pracy z wysoko skoncentrowanymi pastami owocowo-smakowymi oraz naturalnymi pastami 
orzechowymi,
- Sztuka pięknej dekoracji.


 
 

 

Szkolenia z firmą MODECOR
 
Podczas warsztatów technolog Wiesław Kucia przekazuje cenne informacje z zakresu dekoratorstwa przy użyciu produktów firmy 
Modecor. Szkolenia w laboratorium firmy Sempre trwają około 4 godzin i są prowadzone w grupach kilku osobowych tak aby 
zapewnić osobom szkolącym dogodne warunki oraz profesjonalną pomoc. Podczas spotkań branżowych uczestnicy są objęci fachowym
doradztwem z zakresu technologii tworzenia dekoracji.

 
Bezpłatne szkolenia z zakresu czekolady, masy cukrowej czy marcepana cieszą się ogromnym powodzeniem. 
Przy tej okazji firma Modecor daje możliwości zapoznania się z produktami tj. folie transferowe, blistry barwniki oraz wiele innowacyjnych
 rozwiązań w dekoracji tortów.  

 
Szczegóły: 
Wiesław Kucia, tel: 501 55 00 71, e-mail: wieslaw.kucia@modecor.it