stargel_lody.jpg

 

Mamy zaszczyt zaprosić  Państwa na

Warsztaty Lodziarskie




Prowadzący: Sławek Szewczyk, Krzysztof Smoleń

 

Termin: 16 - 17 - 18 - 19 - 20 marca 2015

 

 

 

 

 

Szkolenie bezpłatne. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń!







AGENDA:


16.03.2015 - Automaty do lodów Dla osób planujących otwarcie punktu z lodami z automatu.


Program:

- czego potrzebujesz, aby otworzyc punkt z lodami?

- tylko lody czy cos jeszcze?

- przegląd maszyn - komponenty do lodów swiderków, soft i jogurtu mrożonego

- proszek + woda czy autorska mieszanka?

- nieograniczone możliwosci smaków - jak to możliwe?

 

 

 

17 i 19.03.2015 Początkujący rzemieslnicy Dla osób planujących otwarcie lodziarni


Program:

- czego potrzebujesz, aby otworzyc lodziarnie (maszyny i urządzenia)

- technologia produkcji lodów rzemieslniczych, krok po kroku

- alternatywne technologie produkcji

- dobór maszyn

- komponenty do lodów gałkowych i nie tylko - to jest zdrowe

 

 

 

18.03.2015 Zawodowi rzemieslnicy Dla osób prowadzących lodziarnie


Program:

- Trendy w konsumpcji

- Nowy trend w branży lodziarskiej

- Nowosci-komponenty do lodów rzemieslniczych

- Technologia produkcji- jak podniesc jakosc lodów

- Najnowsze technologie w maszynach do lodów (dlaczego ta a nie inna?)

-Sukces przez jakosc (zrozum konsumenta)

 

 

 

20.03.2015 Automaty dp lodów Początkujący rzemieslnicy


Program:

- Czego potrzebujesz, aby otworzyc lodziarnie (maszyny i urządzenia)

- Lody czy cos jeszcze?

- Przegląd maszyn

- Technologia produkcji lodów rzemieslniczych (krok po kroku)

- Komponenty do lodów swiderkow, soft i jogurtu mrożonego

- Dobór maszyn do technologi produkcji

 

 

 

17 - 18 - 19 - 20.03.2015

Prelekcja o odpowiedzialności przedsiębiorcy podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz podstawowe informacje z zakresu systemów jakości GHP/GMP i HACCP.


Szkolenie bezpłatne. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń!

 

Zapisy oraz szczegóły:

zapisy pod numerami telefonów: 519 020 042, 22 734 20 18

adres: ul. Wiejska 13A, 05-802 Pruszków