stargel_lody.jpg

 

Mamy zaszczyt zaprosić  Państwa na

cykl warsztatów lodziarskich





1 kwietnia 2014 - Warsztaty lodziarskie - "OTWÓRZ Z NAMI LODZIARNIĘ" 


Tematy podczas warsztatów:

1. Produkty do lodów gałkowych i nie tylko,

2. Aktualne trendy w konsumpcji,

3. Alternatywne metody produkcji,

4. Soft, świder, jogurt mrożony,

5. Prezentacja maszyn i urządzeń.

 

 

 

 


2 - 3 kwietnia 2014 - Warsztaty lodziarskie - "SEZON 2014" 


Tematy podczas warsztatów:

1. Aktualne trendy w konsumpcji,

2. Linia Comprital Giubileo,

3. Alternatywne metody produkcji,

4. Softy, świdry, jogurty mrożone,

5. Prezentacja maszyn i urządzeń,

6. Znakowanie lodów zgodnie z nowymi przepisami prawnymi. Wykład Wioletty Bogusz specjalisty ds. bezpieczeństwa żywności.

 

  

 

Szkolenie bezpłatne. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń!

 

Zapisy oraz szczegóły:

Marta Trześniewska - tel. 506 065 679

Katarzyna Jędrzejewska - tel. 506 065 680

arlekino@arlekino.pl