stargel_lody.jpg

 

Mamy zaszczyt zaprosić  Państwa na

Warsztaty Lodziarskie




Prowadzący: Sławek Szewczyk, Krzysztof Smoleń

 

Termin: 17 - 18 - 19 - 20 listopada 2014

 

 

 

 

 

Szkolenie bezpłatne. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń!



AGENDA:

17 listopada 2014: “LODY Z AUTOMATU INACZEJ...:

11:00 Przedstawienie firm,

11:15 Omówienie automatów do lodów i ich możliwości,

12:00 Softy, świderki - receptury indywidualne vs. mieszanki gotowe,

13:00 Przerwa,

14:00 Sorbety, jogurt mrożony, granita,

14:45 Rozmowy indywidualne

 

18 i 20 listopada 2014: “MOJA PIERWSZA LODZIARNIA”

11:00 Przedstawienie firm,

11:15 Wybór maszyn do produkcji lodów gałkowych,

12:00 Etapy produkcji i dobór surowców do lodów rzemieślniczych

12:30 Produkcja lodów - frezery poziome

13:00 Przerwa

14:00 Produkcja lodów - fezery pionowe “główki”

15:00 Rozmowy indywidualne

 

19 listopada 2014: “TRADYCJA I NATURA W GŁÓWCE” DLA ZAAWANSOWANYCH

11:00 Przedstawienie firm,

11:15 Bilansowanie mieszanek,

11:45 Problemy z lodami,

12:00 Produkcja lodów naturalnych,

12:45 Sorbety nie tylko owowcowe,

13:00 Przerwa

14:00 Powrót do tradycji - frezery główkowe,

15:00 Rozmowy indywidualne

  

Szkolenie bezpłatne. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń!

 

Zapisy oraz szczegóły:

zapisy pod numerami telefonów: 519 020 042, 22 734 20 18

adres: ul. Wiejska 13A, 05-802 Pruszków