Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

 

M.PAdzior.JPG

 


Profesjonalne szkolenia z zakresu czekolady: Praliny krojone.


Prowadzący: Profesjonalne Szkolenia Świat Czekolady - Marcin Paździor

 

Termin: 24.10.2013

 

Poziom: dla zaawansowanych. Szkolenie przeznaczone jest dla osób, znających procesy temperowania czekolady!

 

Szkolenie płatne. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń!





AGENDA:

10.00 – 10.30 – Wprowadzenie do tematu, informacja o produktach

10.30 – 13.00 – Zajęcia praktyczne:  Przygotowanie stanowiska pracy i sprzętu do produkcji
pralin krojonych

13.00 – 13.30 – Przygotowanie nadzień ( typu ganasz),

13.30 – 16.00 – Zajęcia praktyczne:  Krojenie i oblewanie pralin,  Różne sposoby dekoracji pralin krojonych,  Degustacja,  Podsumowanie tematu spotkania




Zapisy oraz szczegóły:


Sławek Szewczyk - tel. 519 02 00 44


Krzysztof Smoleń - tel. 519 02 00 47