Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

 

plakat01.jpg

 

Mamy zaszczyt zaprosić  Państwa na

Pokazy cukierniczo - czekoladziarskie



Tematy w trakcie pokazu:


1. Ciasto drożdżowe z marcepanem,

2. Torty z marcepanem i czekoladą,

3. Wykorzystanie nugatów,

4. Napełnianie korpusów czekoladowych,

5. Trufle. 

 


Szkolenie będzie w formie pokazu. Częśc produktów będzie już przygotowana.

W trakcie demonstracji będzie omawiana receptura oraz jej wykończenie - dekoracja.

Ostatnim etapem będzie degustacja wyrobów.


Prowadzący: Erich Dietrich

Termin: 25 - 26.03.2014

W godzinach: 10:00 - 16:00

 

 

Szkolenie bezpłatne. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń!


 

Zapisy oraz szczegóły:


Sławek Szewczyk - tel. 519 02 00 44

Krzysztof Smoleń - tel. 519 02 00 47


marzipan_big.jpg nougat_big.jpg kuvertuere_big.jpg praeperate_big.jpg