Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

 

plakat01.jpg

 

Mamy zaszczyt zaprosić  Państwa na

Pokazy cukierniczo - czekoladziarskie



Tematy w trakcie pokazu:


1. Ciasto drożdżowe z marcepanem

2. Torty czekoladowo - nugatowe. Trzy receptury!

3. Praliny formowane. Trzy receptury!

4. Praliny krojone. Trzy receptury!

5. Trufle. Trzy receptury!

6. Tabliczki czekoladowe i batony.

7. Figurki czekoladowe - Mikołaje, bombki świąteczne, itp.


Szkolenie będzie w formie pokazu. Częśc produktów będzie już przygotowana.

W trakcie demonstracji będzie omawiana receptura oraz jej wykończenie - dekoracja.

Ostatnim etapem będzie degustacja wyrobów.


Prowadzący: Marcin Paździor

Termin: 3 i 4.12.2013

W godzinach: 10:00 - 16:00

 

 

Szkolenie bezpłatne. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń!


 

Zapisy oraz szczegóły:


Sławek Szewczyk - tel. 519 02 00 44

Krzysztof Smoleń - tel. 519 02 00 47


marzipan_big.jpg nougat_big.jpg kuvertuere_big.jpg praeperate_big.jpg